Дієта з зеленню і прянощами

Ми хочемо запропонувати вашій увазі нову трав'яну дієту, яка допоможе вам розлучитися з трьома кілограмами ваги за п'ять днів.

Для цього ми познайомимо вас з п'ятьма корисними обідами і поділимося ідеями меню сніданків, вечерь і перекусів.

Всі запропоновані страви відрізняє наявність в них тих самих прянощів і приправ, які покращують смак будь-якої страви і надають їм пікантність.

Ваш сніданок може бути таким: приготуйте собі салат з яблук і бананів, які слід нарізати кубиками і заправити страву лимонним соком.

Або ж можете скористатися таким варіантом, як бутерброд з яйцем і помідорами, для його приготування вам знадобиться одне варене яйце, нарізану кружечками помідор, який слід покласти на шматочок житнього хліба, а зверху розташуйте яйце, також нарізане кружечками, приправте бутерброд спеціями.

Перекуси ж можуть бути такими:

Варіант перший: сто грамів йогурту змішані зі ста грамами винограду.

Варіант другий: сухарик з борошна грубого помелу змастіть однією чайною ложкою меду.

Давайте ж розберемося з меню вечерь.

Можна змішати половину банки консервованого тунця з дрібно нарізаним свіжим огірком і викласти цю суміш на скибочку чорного хліба.

Або ж візьміть одні цукіні і один помідор, наріжте овочі кубиками і змішайте з однією чайною ложкою рослинного масла, поперчіть і посоліть, запікайте овочі протягом десяти хвилин.

А тепер ми хочемо порадити вам п'ять варіантів корисних обідів.

У перший день вашої дієти можна приготувати філе хека під трав'яний шубою, це блюдо буде містити приблизно 400 ккал.

Для приготування однієї порції вам знадобиться взяти одну цибулину, одну гілочку чебрецю, по гілочці шавлії і петрушки, одну столову ложку вершкового масла, двісті грамів філе хека, половину огірка, дві столові ложки молочного йогурту, одну столову ложку лимонного соку, сіль, перець за смаком.

Цибулину слід дрібно нарізати, порубати трави, все змішати з вершковим маслом, посолити і поперчити.

Викладіть підготовлену рибу у змащену маслом форму і зверху викласти трав'яну суміш, запікайте страву протягом п'ятнадцяти-двадцяти хвилин в розігрітій до двохсот градусів духовці.

Наріжте кружечками огірок, змішайте йогурт з лимонним соком, після того, як сік стече, змішайте з соусом огірок.

У другий день можна рибу замінити курятиною з травами і строкатими овочами, це блюдо містить не більше 350 ккал.

Дрібно порубані часник і цибулю обсмажити в половині столової ложки олії, потім додайте до них нарізані перець, цукіні, помідор, терті помідори і лимон.

Гасіть блюдо десять хвилин.

Курячу грудку слід поперчити і посолити, розкласти шматочки м'ясо у формі, змащеній олією і запекти в духовці. Блюдо в готовому вигляді слід посипати підготовленими травами і викласти до овочевого гарніру.

Для цієї страви витрата продуктів буде такий: один стручок солодкого перцю, цукіні, один помідор, четвертинка лимона, одна цибулина, половинка зубчики часнику, одна столова ложка рослинної (оливкової) олії, двісті грамів курячої грудки, половина склянки протертих помідорів, розмарин, чебрець , петрушка, базилік, сіль і перець.

Обід третього дня може становити італійський суп з базиліком, його калорійність становить 300 ккал.

Перелік продуктів для однієї порції включає в себе одну цибулину маленького розміру, одну чайну ложку вершкового масла, 120 грамів зеленого горошку, один стакан овочевого бульйону, одну столову ложку вершків, по гілочці петрушки і базиліка, сіль перець за смаком.

Цибулину слід обсмажити до золотистого кольору, додати до нього горошок і залити все бульйоном, довести до кипіння й гасити п'ятнадцять хвилин. Потім горошок в бульйоні слід розім'яти і приправити суп сіллю і перцем, обережно ввести вершки, а перед подачею на стіл додати в суп дрібно посіченою зеленню і перемішати.

Можна додати до супу невеликий шматочок темного хліба.

Четвертий день можна урізноманітнити обідом з макаронів в лимонно-тімьяновое соусі, калорійність страви становить 400 ккал.

Для однієї порції буде потрібно п'ятдесят грамів спагетті, сто п'ятдесят грамів філе індички, один лимон, одна чайна ложка оливкової олії, по дві гілочки петрушки і чебрецю, половина зубчики часнику, сіль і перець.

Відваріть спагетті в підсоленій воді, індичку обсмажте в половині чайної ложки масла до золотистої скоринки, посоліть, поперчіть.

Лимон потрібно розрізати навпіл і нарізати часточками.

На маслі, що залишилося обсмажте часник, додайте до нього підготовлені лимонні часточки, а з решти половини лимона вичавте сік і додайте дві-три столові ложки води, трохи протушкувати блюдо. В кінці додайте подрібнений чебрець, а спагетті змішайте з дрібно нарізаною петрушкою, полийте індичку соусом.

Ну і п'ятий варіант смачного обіду також становить калорійність 400 ккал, і називається картоплею під соусом з паприки.

Для приготування олной порції вам буде потрібно дві середніх картоплини, одна столова ложка рослинної олії, 150 грамів підсмаженої паприки, одна столова ложка біойогурті, одна столова ложка сметани, два шматочки бекону, половина зубчики часнику, чверть суміші трав, що складається з чебрецю, шавлії, розмарину і орегано, одна столова ложка масла або оливок за смаком, болгарський перець і сіль.

Вимиті картоплини розрізати навпіл, обсмажте їх на олії, за три хвилини до готовності додайте в сковороду бекон в подрібненому вигляді.

Готову картоплю слід посипати травами і подрібненим часником, перець наріжте кубиками і змішайте з маслинами (без кісточок).

Для підливи вам потрібно з'єднати салатну заправку ос сметаною, потім слід додати паприку і приправити спеціями, після чого картопля поливають приготовленим соусом і подають з овочами.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *