Дієта Євгенії Феофілактової

Феофелаткова Євгенія – ефектна брюнетка 26 років, яку донедавна ніхто не знав.Завдяки проекту «Дом-2», Женя дуже швидко обзавелася значною армією шанувальників. Всьому провиною її цілеспрямованість, рішучість, комунікабельність і, безсумнівно, привабливість. Навряд чи хто почне сперечатися про те, що Євгенія – справжня красуня, що розбурхує серця чоловіків.

Так як зростання Євгенії всього лише 162 сантиметри – їй постійно доводиться тримати свою фігуру в тонусі. Адже навіть парочка зайвих кілограм на такій маленькій дівчині відразу ж будуть помітні. Ось чому вона всіляко намагається утримати стрілку терезів на позначці не вище 47-50 кілограм. Що ж являє собою дієта Євгенії Феофілактова з Дому-2?

Временный персонал помогает компании сэкономить солидную часть своих средств и успеть уложиться в сроки, поставленные для проектов, к проводимым рекламным акциям и сезонным распродажам. Подробнее о временном персонале читайте на сайте cartli.com.ua

Особливого секрету в дівчини немає. Вона не потребує особливих дієтах або ж в капсулах для схуднення. Євгенія всього лише намагається не вживати різні десерти і слабкості. Як бачимо, Жене достатньо відмовитися від цих дивовижно смачних і в той же час вкрай небезпечних, для дієти, ласощів.Крім цього, Євгенія постійно стежить за обсягами порцій страв, які вона з’їдає, що б уникнути переїдання, яке, як усім відомо, досить сильно позначається на фігурі. За думку Жені дуже важливими є регулярні заняття спортом, які перешкоджають утворенню жирових прошарків і роблять фігуру більш підтягнутою.

Для того, що б підтримувати струнку фігуру і не боятися появи жиру на боках – незамінні рецепти низькокалорійних і дуже смачних страв. У чому полягає дієта Жені Феофілатковой? До числа найулюбленіших жінчиних салатів відноситься «салат з маринованою полуниці і сиру сулугуні», також Женя дуже любить рибний суп з грінками.

Салат з маринованої полуниці і сиру сулугуні:

Інгредієнти:

100 грам свіжої руколи;

200 грам несолоного сиру (сулугуні);

300 грам стиглої полуниці;

50 грам бальзамічного соусу;

Оливкова олія і мед – по 1 ст. ложці;

Сік половини лимона.

Спосіб приготування:

Нарізаємо сир тонкими скибочками і прогріваємо на сковороді. Розрізану полуницю маринуємо в суміші меду, бальзамічного соусу, олії та соку лимона протягом 5 хвилин. На блюдо викладається шар сиру, потім шар маринованої полуниці і посипається руколою. Далі отриманий салат заливається маринадом, в якому маринувалися ягоди. Салат готовий, смачного!

Ще одним улюбленим блюдом Жені є рибний суп з грінками.

Рибний суп з грінками:

Інгредієнти для супу:

1 грам шафрану;

3 гілочки зеленого кропу;

60 мл нежирних вершків (10%);

1 літр свіжого рибного бульйону;

200 грам морської форелі;

200 грам судака;

300 грам суміші морепродуктів;

Інгредієнти для грінок:

1 пучок зеленого базиліка;

1 головка часнику;

1 м’який стиглий помідор;

250 грам чорного бородінського хліба;

Спосіб приготування:

Нарізаємо рибу великими шматочками і моєму їх над проточною водою.Обсмажуємо морепродукти на сухій сковороді, перекладаємо їх у каструлю і заливаємо бульйоном.Туди ж викладаємо шафран і рибу, ставимо на вогонь. Довівши суп до кипіння – додаємо натертий дрібними шматочками помідор. Потім потрібно додати в суп вершки і зняти каструлю з вогню.

Для того, що б приготувати грінки необхідно нарізати хліб тоненькими шматочками і запікаємо їх в духовій шафі, розігрітому до 200 градусів, протягом 10 хвилин. Після цього натираємо грінки помідором і часником, посипаємо подрібненою базиліком.

Готовий суп потрібно розлити по тарілках і прикрасити зеленню, подавати до столу потрібно грінками. Смачного!

Як бачимо, бути стрункою не так вже й складно – приділяти час заняттям спортом і дотримуватися правильний режим харчування!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *