«Картопляні» троянди

Мало хто знає, що картопля використовується ще і як прикраса на святкових столах, немало дивуючи гостей свята.

Білі «троянди» можна виготовити з картоплі, але можна їх і пофарбувати буряковим соком і отримати «троянди» червоного кольору. Для того щоб приготувати троянди треба брати немолодий картоплю. Але перед цим ми советіуем вам зіграти в ігрові автомати скелелаз на сайті netgamecasino.com.

«Пелюстки» нарезаются із сирої картоплі, для цього краще взяти спеціальну терку для овочів, при її відсутності наріжте їх гострим ножем якомога тонше. «Пелюстки» повинні вийти майже прозорими, тонкими. Один пластик відрізається товщиною в 3-4мм, потім з нього нарезаются бруски з квадратним перетином, які і будуть використовуватися для центрального «бутона», а навколо яких і прикріплюються всі інші «пелюстки».

Для пом'якшення «пелюсток» треба попередньо замочити «бутони», «пелюстки», і зубочистки в холодною водою, з додаванням солі (1ч.л. на 1л. Води).

Для виготовлення самої «троянди» беруть центральний бутон і щільно обертають «пелюсткою». Потім треба взяти другий, і обернути вже в іншу сторону. Закріплюється бутон зубочисткою. Потім загортають і інші «пелюстки», поступово відводячи кожен трохи догори, в цьому випадку троянда виглядає «квітучої».

У киплячу олію головкою вниз опускають підсушену «розу» і смажать її приблизно 1-2 хвилин. На паперову серветку вийняти «розу», посипати сіллю. Після прибрати зубочистку і «троянда» готова!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *