Горіхова дієта: відгуки, принципи, раціон і меню

Горіхова дієта вперше була запропонована якимсь італійським фахівцем в 1980-х роках двадцятого століття. Основним принципом горіховою дієти є практично повна заміна тваринних білків на що міститься в горіхах (кешью, мигдаль, фундук, і волоських горіхів). Більшість екстремальних дієт погані менш збалансованим раціоном. Під час кожного прийому їжі порція повинна складати не більше 250 грам.В цілому горіхова дієта розрахована на 10 днів, за які ви можете втратити 3 кілограми і більше. При цьому вам доведеться повністю відмовитися від цукерок і цукру.

Варіанти меню горіховою дієти

Горіхова дієта передбачає приблизно наступне меню:

Сніданки:

Чорна кава, кава і салат з томатів, рубаного мигдалю і руколи, заправлений оливковою олією.

Чай, сирна запіканка з апельсинового соку (з соусом), прикрашена мигдалевими пелюстками.

Шматочок піци, начинений помідорами, козячим жиром і зеленим перцем, прикрашений подрібненим кешью.

Обіди:

Стакан овочевого соку (гарбузового, томатного або морквяного), листя салату з оливковою олією і меленими горіхами, пюре з фенхеля і картоплі.

Склянка соку з ягід (вишні, смородини, суниці), суп-пюре з білих грибів (приправлених сметаною) і брокколі, жменю родзинок, жменя чорносливу, жменю волоських горіхів.

Стакан питного несолодкого йогурту, томатний суп з базиліком, салат з листя лоллороссо і смаженої картоплі, приправлений майонезом.

Полуденки:

Жменю горіхів, яблуко.

Жменю горіхів, жменю фініків.

Жменю горіхів, жменю родзинок.

Вечері:

Чай каркаде (холодний), салат з ошпареного шпинату, розсольного сиру, і оливкової олії.

Трав’яний чай (на таких травах як меліса, ромашка, м’ята), рідка вівсяна каша, приготована на воді.

Компот на курагою і чорносливом, салат зі сметаною чи вершками з тертої морквини.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *