Біфштекс по-французьки з рубаним м’ясом

Для приготування цієї страви вам знадобиться:

1. П'ятсот грам яловичини або свинини – це як вам більше подобається.

2. Одна головка ріпчастої цибулі.

3. Один зубчик часнику.

4. Два свіжих помідора.

5. Сто грам сиру. Можна взяти тертий або плавлений. Але найкраще для цього блюдо вибирати пластинки плавленого сиру, який продається в магазинах.

6. Чотири столових ложки майонезу.

7. А так же за смаком сіль, перець і зелень.

8. Для смаження вам знадобитися рослинне масло.

Тепер приступаємо, безпосередньо, до приготування страви. Для початку м'ясо, часник, зелень і цибулю пропустіть через м'ясорубку. Але необхідно, щоб насадка була велика, для того, щоб вийшов не фарш, а саме рубане м'ясо. Ви можете порубати все вручну, але все ж краще всього скористатися саме м'ясорубкою. Після того, як ви пропустите всі інгредієнти додайте туди сіль і перець, ретельно все перемішайте.

З отриманого фаршу необхідно зробити котлетки середнього розміру, круглої форми. Далі обсмажити їх на рослинній олії до того моменту, поки не з'явитися рум'яна кірочка, з обох сторін. До речі, дізнатися рецепт сирної запіканки з яблуками ви можете за адресою edalite.ru.

Залиште в стороні котлети і наріжте кільцями помідори і цибулю. Далі покладіть біфштекси на деко, на кожен з них потроху додайте майонезу, зверху кільця цибулі та помідорів, а потім покладіть пластинку плавленого сиру. Якщо ви вибрали звичайний, тоді потріть його і посипте зверху.

Поставте деко в духовку, розігріту до 180 градусів, і доведіть біфштекси до повної готовності. Зазвичай це займає п'ятнадцять хвилин. Можете діставати і подавати до столу. Дане блюдо краще всього їсти гарячим, поки сир не охолов.

З даної кількості інгредієнтів виходить приблизно чотири порції. Загальний час на приготування займає в середньому 1:00.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *