Кава «З Варшави»

Інгредієнти для приготування кави «З Варшави»:

Кава чорний мелений – 1 ч. ложка.

Вода фільтрована-100 мл.

Молоко (3.2% або будь-який інший жирності / вершки) – 100 мл.

Цукор-пісок – 2 ч. ложки.

Приготування кави «З Варшави»:

1. Для приготування використовуйте кавник. Всипати в ємність чайну ложку меленої кави, залити його окропом, поставити на вогонь, закип'ятити.

2. Прибрати з плити, акуратно процідити. Влити потрібну кількість молока / вершків, всипати 2 чайні ложки цукру.

3. Поставити на вогонь, і при закипання зняти з вогню, влити в кавові чашки.

4. Залишки пінки покласти в кожну чашечку.

Пам'ятайте, що при приготуванні кави не потрібно зайвих грамів і мілілітрів, чітко дотримуйтесь зазначені пропорції.

Приємного апетиту!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *