Така закуска подається з картоплею, зеленим салатом і світлим пивом. Для приготування цієї страви на 4-6 чоловік знадобиться: 900 г філе тріски, лимонний сік, перець чорний, дві середні цибулини, 500 г печериць, 50 г вершкового масла, 250 мл світлого пива, рубана зелень, панірувальні сухарі і 40 г вершкового масла . Філе тріски необхідно розділити на два або три шматочки і скропити лимонним соком, посолити і поперчити. Дати постояти близько 10 хвилин. Дрібно нашаткувати лук, а печериці нарізати скибочками. Лук, гриби і рубану зелень обсмажувати на вершковому маслі 5 хвилин. Половину отриманої суміші викласти у змащену маслом форму, зверху покласти тріску і закрити її залишилася грибний масою. Потім все залити пивом, посипати пластівцями вершкового масла і зверху – панірувальними сухарями. Запікати рибу в духовій шафі 25 хвилин при температурі 200 градусів.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *